Siluett Köpstråk Sundbyberg

Välkommen till Frälsningsarmén i Sundbyberg!

Frälsningsarmén är en internationell rörelse, ett evangeliskt trossamfund inom den universella kyrkan. Vårt budskap har sin grund i Bibeln. Vår tjänst har sin källa i kärleken till Gud. Vårt uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus och utan åtskillnad möta mänskliga behov i hans namn.

1865 uppkom Frälsningsarmén mitt i slummen; i fattigdomens och missbrukets misär i London av predikanten William Booth. Ute på gator och torg har alltsedan dess Frälsningsarméns soldater arbetat under devisen "soppa, tvål och frälsning".

Frälsningsarmén har funnits i Sundbyberg sedan 1 dec 1889. Vi har funnits på Bangatan 1 sedan 1933. Vill du stötta vårt arbete finns flera val, du kan t ex arbeta som volontär i vårt sociala arbete eller du kan ge en gåva via postgiro 85468-7 (skriv gärna inom vilket område du vill att gåvan ska användas till)

I vår verksamhet finns gudstjänsten och kårens gemenskap som grund. Från den gemenskapen och visionen "Sök din stads bästa" finns träff för daglediga, samtalsgrupper och Café Ettan med råd och hjälpbyrå. Vi har även samtalsstöd enskilt.

Vill du ha besök?
Major Görel Hedlund kommer gärna och besöker dig. Kanske behöver du hjälp att komma ut på promenad eller ha sällskap vid besök till vårdcentral eller annat?
Hör gärna av dig! Tel: 076-109 28 00

CAFÉ ETTAN:
Öppet torsdagar-fredagar 10.30-13.00
Här kan du äta en enkel sopplunch, ta en fika och läsa en tidning
Du kan även boka tid för ekonomisk rådgivning och stödsamtal mellan kl 10.30-11.00

Behöver du hjälp att ta dig till gudstjänsten?
Ring kårledaren senast fredagen kl 15.00 i samma vecka och anmäl ditt intresse. Vi hjälps åt så gott vi kan med transport så att vi kan mötas ”som vanligt”.

FRÄLSNINGSARMÉN SOLNA-SUNDBYBERG

Kårledare major Birgitta Ekman

(SMS och tel 073-920 93 00)

Plusgiro 854 68-7 Frälsningsarmén Sundbyberg

Döv och syn skadeexpeditionen: Föreståndare: major Görel Hedlund

Råd och Hjälpbyrån: Verksamhetsansvarig; Yvonne Hartmann
 

Adress:
Bangatan 1
Telefon:
08-28 14 41, 29 93 23
Mailadress:
sundbyberg@fralsningsarmen.se