Siluett Köpstråk Sundbyberg

Välkommen till Skönheten i Sundbyberg!

Parfymeri Skönheten öppnade i augusti 2016 mitt i hjärtat av Sundbyberg på Sturegatan 29.
Då Åhlens som var min arbetsplats tyvärr valde att stänga i Sundbyberg bestämde jag mig för att starta eget och gjorde verklighet av en dröm, att äga ett eget parfymeri.

Jag tänker att butiken ska vara lite som Åhlens skönhetsavdelning, Du ska hitta en fin mix av skönhetsvård. Min lokal är liten och mysig där service och relationen till våra kunder är det allra viktigaste.  Min dröm är att bli en fint fungerande verksamhet och att vi ska kunna bredda och utöka vårt sortiment. 

I dagsläget samarbetar vi med Elizabeth Arden som har ett fantastiskt sortiment med lite "lyxigare" produkter, för hudvård parfym och kosmetika. Vi fyller sen upp butiken med de vanligaste märkena som de flesta känner igen, som BareMinerals Clean Garnier isadora Maxfactor  Mavala Nivea Nuxe OPI Versace  och många fler. Vi har även ett fint sortiment för herrar.
Hos oss älskar vi service och kundmötet, vii skräddarsyr gärna just för Dig och ordnar ofta härliga kund event både dag och kvällstid, samt att vi erbjuder makeup rådgivning och hjälper Dig att hitta rätt produkt för just Ditt behov. På Skönheten älskar vi vårt jobb och vi hoppas att det märks!

Till Parfymeri Skönheten är alla kunder varmt välkomna, även de som ibland bara vill prata en liten stund.

Öppettider:
Vardgar: 10-18
Lördagar: 11-15
Söndagar: Stängt
 

Adress:
Sturegatan 29
Telefon:
070-2094683
Mailadress:
evalotta.skonheten@gmail.com

Instagram: skonheten.sundbyberg
Facebook: Skönheten Sundbyberg