Sundbyberg är staden där man umgås och då gärna
under festliga tillfällen! Kommande evenemang är:

på Sturegatan och Stationsgatan hittar du knallar, hantverkare och utställare. Lions säljer varmkorv och har fiskdamm för barnen.
Mellan kl 12-15 ordnas det ponnyridning av Sundbybergs Ryttarförening från Råsta Gård.
 
På scenen Stationsgatan/Sturegatan bjuds det på körmusik från såväl Musikgymnasiet som Sundbybergs manskör. Jessica Wimert spelar piano och sjunger både jul- och egen musik. Det blir magi av den unge magikern Felix och Corazon Dance uppträder med sina elever.

På Sundbybergs torg blir det ett juligt torg för alla barnfamiljer. Ett litet tåg för de minsta, juligt bollplank med vinst varje gång, våffelstånd och knallar. Här sjunger bland annat den stora kören Joyvoice. Teaterpiraterna spelar upp ett smakprov ur sin kommande produktion "Robin in the hood"och du kan även se Corazone Dance och lyssna till den unga sångerskan Tilde.

På Signalfabrikens torg är det julmarknad med bland annat hantverk, godis och kanderade äpplen. Här sitter tomten i sin släde för att träffa barn och höra deras önskningar. (Marknaden på Signalfabriken fortsätter även på söndagen)

Är du intresserad av att ställa ut under julmarknaden kontakta oss!Varmt välkommen!

I Sundbybergs stadskärna är det alltid trevligt och något på gång. Men det finns även gamla traditioner som återkommer varje år. Dessa är Vårmarknaden, Kräft- och surströmmingskivan samt Julmarknaden.